English Language Quiz of this Week(21 March - 28 March)

Saturday, March 20, 2010


English Language (21 Mar- 28 Mar)




1. When did Mary _____ college?
1) graduate
2) graduate from
3) graduating
4) graduating from 


Answer:2


2. You look pale. You had better _____ a doctor.
1) consult
2) consult to
3) consult with
4) consult by 


Answer: 1


3. New York is a large city, _____?.
1) aren't it
2) doesn't it
3) won't it
4) isn't it


Answer: 4


4. Japanese houses are made of wood, so they easily _____.
1) catch to fire
2) catch the fire
3) catch on fire
4) catch with fire 


Answer: 3


5. Do you enjoy _____?.
1) to hike
2) hiking
3) hike
4) to hiking


Answer: 2


6. Mary has trouble _____.




1) to remember her homework

2) to remembering her homework
3) remember her homework
4) remembering her homework 


Answer: 4


7. Do you have _____ to do this afternoon? If not, I'd like to take you to a movie.




1) many work

2) much work
3) many works
4) much works 


Answer: 2


8. Our friends will _____ for two nights.




1) provide us up

2) provide us in
3) put us up
4) put us in 


Answer: 3










9. When will the conference _____?





1) hold on

2) hold place
3) take on
4) take place 


Answer: 4


10. The meeting was held _____.




1) at Tuesday

2) on Tuesday
3) with Tuesday
4) in Tuesday 


Answer: 2


11. Why don't you _____ us ?.




1) go to the party with

2) go together the party with
3) go the party with
4) together the party with 


Answer: 1










12. That accident occurred _____.





1) before three weeks

2) three weeks before
3) three weeks ago
4) three weeks past 


Answer: 3


13. Many people like my plan. Will you _____ it ?.




1) agree with

2) agree to
3) agree
4) agree about 


Answer: 2










14. The minister _____ a member of the church who was ill.





1) called to the house of

2) called on the house of
3) called to
4) called on 


Answer: 4


15. Tomorrow is Mary's birthday. Let's _____ it.




1) celebrate

2) praise
3) honor
4) congratulate 


Answer: 1


For HOT Govt. Jobs Submit your resume!!


Sarkari Naukri, Indian Government Jobs, PSU Jobs, Bank Jobs

0 comments:

Post a Comment

 
 
 
 
Discalimer:AllGovtNaukri.Com-- There may be some error in reporting of some of the job postings, Readers are requested to confirm the information from the original source.
Adsense Policy-This post confirms my ownership of the site and that this site adheres to Google AdSense program policies and Terms and Conditions.